Crafty Dates in Apeldoorn

Met enige regelmaat organiseer ik in Apeldoorn Crafty Dates en Crafty Retreats.

Op zo`n dag of tijdens zo`n weekend ga je met anderen lekker creatief aan de slag met je eigen project. Dit kan een scrapbook of pocketalbum zijn, maar ook je journal of planner. Net wat jij leuk vindt! Dit is dus geen workshop, maar uiteraard vind ik het leuk om mijn eigen technieken, tips en lessons learned met je te delen en leer ik ook graag van jou! Samen kunnen we elkaar zo inspireren en er een gezellige en creatieve dag van maken.

Producten uit mijn shop zijn niet inbegrepen, maar kan je wel aanschaffen op de dag zelf. Je kunt ook van te voren een bestelling plaatsen en dan leg ik deze voor je klaar, uiteraard betaal je dan geen verzendkosten.

Nieuwe data volgen binnenkort voor 2024.

Online Crafty Dates:

Daarnaast organiseer ik ook Online Crafty Dates voor degenen die te ver weg wonen om naar Apeldoorn te komen of dit ook gewoon heel leuk vinden! Hiervoor hebben wij een community aangemaakt in Discord. Discord is een app / website waar je kan chatten en online kan meeten. Je kunt de app gratis installeren en deelnemen aan onze “server”. Je kunt dan altijd bij de chatkanalen en afspreken met anderen in de community. Op onderstaande data zal er een event in de community worden georganiseerd waar je bij aan kan sluiten. Wil je lid worden van onze community? Stuur ons een berichtje via Instagram, Facebook of de contactpagina om je aan te melden. Je kunt dan deelnemen aan alle online dates en chats. 

Data:

  • 19 juni 2024
  • 17 juli 2024
  • 14 augustus 2024
  • 18 september 2024